PERMANENTNO LAKIRANJE

V lepotnem studiu Shine v Ljubljani poskrbimo, da bodo vaši nohti nalakirani in lepo izgledali vsak dan brez, da bi se vi obremenjevali s tem saj je obstojnost permanentnega lakiranja od 3 – 4 tednov.

KAJ JE PERMANENTNO LAKIRANJE?

Je poseben lak, ki se ga nanaša tako kot navadnega, s čopičem. Lak se nanaša v več slojih, vsakega posebej je potrebno sušiti 2 minuti pod UV ali LED lučko. Sam videz vaših nohtov po lakiranju je popolnoma naraven saj se lak zaradi svoje strukture popolnoma prilagodi obliki vašega nohta. Toplo priporočamo vsem damam, ki želijo biti urejene vsak dan brez obremenitve ali se je lak kje okrušil pri pranju posode ali vsakdanjih gospodinjskih opravilih, ki jih s permanentnim lakom ne moteno lahko opravljate brez, da bi se lak zbrisal kot je to značilno pri navadnih lakih.

Permanentno-lakiranje-nohtov studio Shine
Permanentno lakiranje Studio Shine

IBX NEGA NOHTOV

IBX je naravni učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov pod katerimi koli permanentnimi laki. Deluje v notranjosti nohta, ne pa na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov.

Nanese se na površino nohta, penetrira s toploto in ˇzapečeˇ (z LED lučko) v notranjosti nohta, kar povzroči učvrstitev od znotraj! IBX ustvari zaščitni ščit za nohte, ki ga nikoli ne odstranimo.

Lahko popravi številne poškodbe na nohtih in ohranja nohte v zdravi kondiciji.

IBX-nega-nohtov studio Shine

NARAVNA NEGA NOHTOV

V našem salonu poskrbimo tudi za naravno manikuro, pri kateri odstranimo in postrižemo odvečno obnohtno kožico, nohte popilimo na enako dolžino in določimo obliko. Na koncu namažemo obnohtno kožico z dadi oljčkom in nanesemo losjon za roke.

Lahko pa si tudi privoščite naravno nego nohtov z brazilsko manikiro, katera vsebuje rokavico z ekskluzivno emulzijo, sestavljeno iz surovin iz obnavljivih rastlinskih virov. Ti so obogateni z aktivnimi sestavinami, ki hitro mehčajo obnohtno kožico, navlaži roke in nohte, hkrati pa preprečuje glivične in bakterijske okužbe.

  • Emulzija vsebuje:
  • Ureo – visoka vlažilna moč
  • Vitamin E- antioksidant, ki preprečuje hitro staranje kože
  • Rastlinski karatin- okrepi nohte
  • Capaiba olje- deluje proti vnetno in ima zdravilne lastnost
nega-naravnih-nohtov studio shine
Naravna nega nohtov Studio Shine
Studio shine darilni bon

Podarite razvajanje

Rezerviraj svoj termin